Refinansiere lån

Forbrukslån er lån som du kan bruke på det du har lyst. Når du tar opp et lån som du kan bruke på det du har lyst vil du føle deg mer fri og mer uavhengig fra din egen familie og dine egne venner. Det er sunt å ta egne valg og stå for disse valgene som du tar. Når du tar egne valg lærer du fra de valgene. Tar du opp et lån og bruker opp pengene på det du ser på som tull i etterkant er dette i seg selv ikke noe problem om du klarer å betale hver måned. Det kan være litt irriterende for deg fordi du sikkert føler at du kunne brukt pengene dine bedre. Når det er sagt så er det selvfølgelig noe å lære fra og forhåpentligvis gjør du ikke ting du angrer på igjen.

Sikkerhet eller kausjonist?

Et av de store spørsmålene med forbrukslån er hva du trenger av sikkerhet og hva du trenger av andre måter for at du skal få lånet da banker alltid krever en eller annen form for ekstra sikkerhet. Dette er ikke riktig. Når vi snakker om forbrukslån og når vi snakker om kredittkort trenger ikke du noen form for sikkerhet eller kausjonist.

I den sammenheng er det viktig å huske på at du ikke trenger en kausjonist, men om du søker på et billig forbrukslån sammen med en annen vil det være en fordel for deg fordi det vil nesten alltid øke dine sjanser for å få lån fordi du har en ekstra person å dele risikoen til banken med. Du vil altså øke sjansen til å få lånet, og du vil også øke sjansen til å få et lån med lavere rente. Når du søker sammen med noen kan den andre personens økonomi hjelpe deg på disse områdene.

Tilleggslån

Det er ofte snakk om forbrukslån og hvordan forbrukslån hjelper til å få ned kostanden per måned på all gjeld du har. Når du ser at du allerede har et forbrukslån og dette lånet har en god rente. Du fisker kanskje rundt, men finner ingen som har bedre rente enn dette. Det er ikke trist, men veldig fint fordi da har du en bekreftelse på at du har det bra og at du har det du trenger. Trenger du mer penger fordi du ønsker å gjøre noe kan du legge om strukturen litt å heller utvide det lånet du har. På denne måten kan du få mer av det gode lånet du har.

Refinansiere forbrukslån

Det er viktig å huske at man kan refinansiere forbrukslån også. Vi snakker mye om refinansiering av kredittkort ved å ta opp forbrukslån og bruke dem på å nedbetale kredittkort. Her kan du også gå motsatt vei. Du kan bruke forbrukslån på å nedbetale andre forbrukslån som er dyrere. Du kan fort få spart ganske mye penger på dette også om du får til gode lån med lave renter.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *